Responsive webdesign

Een repsonsive website

In deze moderne, digitale en snelle tijd is het belangrijk dat uw website goed wordt weergegeven op alle apparaten zoals desktops, tablets en smartphones. Wij zorgen ervoor dat uw website op alle apparaten zo correct mogelijk wordt weergegeven.
Een door ons gebouwde (Drupal of Wordpress) website past zich automatisch aan elke beeldschermresolutie aan. Op deze manier keren bezoekers vaker terug naar uw website en bovendien zal Google een responsive website een hogere ranking geven.

Ook zal de weergave van responsive websites op toekomstige apparaten geen probleem zijn, omdat de website zich aan elke beelschermresolutie kan aanpassen.
 

Responsive Webdesign: klaar voor de toekomst

Responsive webdesign is 'future proof'. Responsive websites passen zich aan elke schermresolutie aan. Dus apparaten die in de toekomst nog zullen verschijnen, zullen voor responsive websites geen enkel probleem zijn.

Een greep uit mijn portfolio...

Waarom kiezen voor ons?

Wij werken veelal met Drupal CMS. Met een Drupal website loopt men zelden tegen beperkingen aan en alles is configureerbaar. Bovendien heeft Drupal een grote actieve community
Wij hebben een speciaal en zeer aantrekkelijk concept om u snel een website aan te bieden. Voor meer informatie over dit concept gaat u naar "snel online"
Wij zijn laagdrempelig en communiceren niet met moeilijke technische taal maar in duidelijke mensentaal die voor iedereen te begrijpen is.
Het is logisch en toch vermelden wij het maar even; tevreden klanten zijn onze toekomst. Dit is voor ons erg belangrijk. Wij doen er alles aan om tevreden klanten te krijgen en te behouden.
Een belangrijk punt; naast een keurige website is de vindbaarheid van uw website van groot belang. Hoe beter uw website wordt gevonden, hoe gunstiger voor u...maar ook voor ons. Wij zijn gespecialiseerd in SEO/SEA (Zoekmachine-optimalisatie) en zullen uw website zo optimaal mogelijk inrichten.Daarnaast kunnen wij voor u een Adwords Campagne inrichten, zodat u nog meer potentiële klanten naar uw website kunt leiden
Loopt u vast omdat uw hostingprovider of webmaster niet meewerkt? Wij lossen problemen op op basis van no cure- no pay. Dit betekent geen enkel financieel risico voor u!

Onze activiteiten

  • Realisatie websites & online activiteiten
  • Integreren Social Media
  • Meertalige websites
  • Technische updates van uw website
  • Website onderhoud
  • Bemiddeling m.b.t. hosting en domeinnamen
  • Ondersteuning en hulp
  • SEO (Zoekmachine-optimalisatie)
  • Adwords campagne voor uw bedrijf opzetten!

Wat we aanbieden

Drupal
85%

HTML & CSS
90%

WordPress
75%

Updaten en onderhouden websites
80%

SEO (zoekmachineoptimalisatie)
90%

CONTACT

 
 

Artikelen

Over Derks Webdesign

Derks Webdesign kan u compleet ontzorgen wat betreft uw website en alles wat hiermee gerelateerd is.

 

Delen?